Indadvendt synonym

Synonym for Indadvendt – Synonymbog.com

Synonym for Indadvendt

Synonym introvert Antonymer udadvendt udadrettet. Ord i nærheden uselskabelig indesluttet sky4 tilbageholdende mut afmålt kølig…vis mere.

Beskrivelse og synonymer for ordet Indadvendt

indadvendt — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Vi fandt 22 løsningsforslag for ordet INDADVENDT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til INDADVENDT. Det er muligt at …

INDADVENDT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

indadvendt: indadskuende, selvbeskuende; indesluttet, utilnærmelig, utilgængelig, introvert, skizotym, autistisk, se tilknappet …

indadvendt — sproget.dk

Liste over synonymer til det ord INDADVENDT og 25 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for INDADVENDT – Krydsord

Synonymer for INDADVENDT

Synonymer og antonymer (modsatte ord) til ordet “Indadvendt” og dets betydning. ✓ Tjenesten er gratis, og du får hjælp til ordets stavning med mere.

Liste over synonymer til det ord INDADVENDT og 25 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer til Indadvendt – SYNONYMER.DK

Synonym for Indadvendt her finder du alle synonymer af Indadvendt sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Indadvendt Synonym

Indadvendt Synonym – Dansk Synonymer

indtaste et ord. liste over synonymer for ord indadvendt. introvert. . synonym ordbog –

Synonym for Indadvendt her finder du alle synonymer af Indadvendt sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

indadvendt synonym – den synonymer ordbog

indadvendt synonym

29. nov. 2022 — Måske er du bare indadvendt eller introvert. … Det er næsten et tabu i vores verden i dag: Alene er nærmest blevet synonym med ensom, …

Introvert: 6 gode råd til at passe på dig selv som indadvendt

indadvendt. chevron_left … indadvendt; indesluttet; introvert … Synonymer. Synonymer (engelsk) for “introverted”: introverted. English.

Har du brug for pauser uden andre mennesker? Det er helt normalt. Bliv klogere på, hvad det vil sige at være introvert og få råd til at passe på dig selv.

Hvad er oversættelsen af “introverted” i dansk? – Bab.la

Keywords: indadvendt synonym