Krimi hbo

5 fede krimier på HBO Nordic | Vi Elsker Serier

12. aug. 2019 — Derfor er her en lille guide til fem af de bedste krimiserier på HBO Nordic i øjeblikket. Så når det danske sommervejr lægger op til sofa, tæppe …

Stream Krimiserier på HBO Max | PlayPilot

Drama, Krimi: En realistisk dramaserie, der følger en narko og mordefterforskning i Baltimore. Mordefterforskeren, Jimmy McNulty klager til en dommer, da en …

De 30 bedste serier på HBO Max lige nu / Guide – Soundvenue

De 30 bedste serier på HBO Max lige nu / Guide

27. aug. 2022 — ‘The Outsider’. Stephen King-mystik møder jordnær krimi i skandinavisk tradition i Richard Prices serie baseret på Kings halvnye roman.

Hvilken serie skal du kaste dig over på HBO Max i aften? En gammel sværvægter a la ‘The Wire’ eller en nye…

Krimi serier på Netflix, Viaplay, HBO, C More Oversigt

Er du til krimiserier eller film, så kan du her få et overblik over en række af de nyeste af slagsen på Netflix, Viaplay, HBO Nordic, C More med videre.

Serier på HBO Max | De 20 bedste serier, du skal se

Serier på HBO Max | De 20 bedste serier, du skal se | Costume.dk

1. feb. 2022 — De bedste thrillerserier og krimiserier på HBO · Mare of Easttown (2021) · Sharp Objects (2018) · The Outsider (2020).

Der er masser af gode serier på HBO Max – fra nye serier til klassikere. Her er vores anbefalinger til de bedste serier på streamingtjenesten.

Mangler du en god serie: Her er det bedste på HBO lige nu

5. jun. 2022 — Med: Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, Josh Charles m.fl. Kan ses på HBO Max. FOLD UD. Krimi.

HBO Max er en buffet af gode serier, men det kan være svært at skille skidt fra kanel. Hvis du vil være sikker på ikke at vælge forkert, har vi her samlet de bedste serier på HBO MAX lige nu. Alle serier er anmeldt i Berlingske og alle har fået over fire stjerner.

12 nervepirrende krimiserier, du skal se | Woman.dk

20. jun. 2022 — Krimiserien Kastanjemanden. Kastanjemanden på Netflix. ; Krimiserien True Detective på HBO. ; Krimiserie Broen. Broen på Netflix. ; Krimiserie …

Elsker du Forbrydelsen og NCIS? Så skal du tjekke disse spændende krimiserier, vi har samlet til dig lige her. Måske kender du allerede nogle af dem?

HBO Max – TOPLISTEN: THRILLERE & KRIMIER Mysterier og…

Hvis du er til en blanding af drama, action og spænding, er her de bedste thrillere og krimier ifølge ratings på IMDb, som du kan finde på hbonordic.com.

De bedste tv-serier på HBO Max i september 2022 – TechRadar

De bedste tv-serier på HBO Max i september 2022 | TechRadar

9. aug. 2022 — Tokyo Vice er en flot og anderledes serie, som blander krimi og drama med et godt lag noir på. Serien er løst baseret på journalisten Jake …

Har du set alle afsnit af Game of Thrones, Westworld og The Handmaid’s Tale? Fortvivl ikke, HBO Max har meget mere at byde på.

Se Tokyo Vice | Serier | HBO Max

Et krimidrama løst baseret på Jake Adelsteins personlige beretning om en ung, amerikansk journalist, der dykker ned i Tokyos neontonede underverden i …

Se Tokyo Vice Et krimidrama løst baseret på Jake Adelsteins personlige beretning om en ung, amerikansk journalist, der dykker ned i Tokyos neontonede underverden i 1990’erne, hvor intet og ingen er, som de ser ud til.

Keywords: krimi hbo